Home > Peli > Suomen parhaat urheilufoorumit

Suomen parhaat urheilufoorumit

March 23rd, 2015

Urheilua käsittelevät keskustelupalstat keräävät päivittäin kymmeniä tuhansia eri lajeista kiinnostuneita kävijöitä. Isoilla ja tunnetuilla foorumeilla, kuten Suomi24:lla on oma urheiluaiheinen osionsa, jossa voi keskustella lajien tapahtumista, seuroista ja suosikkijoukkueistaan tai vaikkapa jakaa treenivinkkejä. Samoin Iltalehden keskustelupalsta kerää paljon kommentteja urheilu-uutisiin liittyen.

Jatkoaika

Eräs suurimmista itsenäisistä keskustelupalstoista on Jatkoaika, joka keskittyy lähinnä jääkiekkoon vaikkakin myös muille lajeille on omat keskustelunsa. Muut käsitellyt urheilulajit ovat lähinnä jalkapallo ja pesäpallo. Jääkiekko on kuitenkin Jatkoajan pääpaino ja jääkiekkoon liittyvät keskustelut on jaettu NHL-, KHL-, Maajoukkue- ja Muut ulkomaiset sarjat -ryhmiin. Yleiselle lätkään liittyvälle keskustelulle on oma ryhmänsä ja Jatkoajalla järjestetään myös erilaisia äänestyksiä. Yksittäisten pelaajien pelimenestystä Suomessa ja ulkomaisissa joukkueissa seurataan silmä tarkkana.

Pesisforum

Pesisforum käsittelee sen sijaan nimensä perusteella pesäpalloa. Se on lajin johtava keskustelupalsta Suomessa. Pesisforumilla keskustelut on jaettu Superpesikseen, Ykköspesikseen, Suomensarjaan ja muihin sarjatasoihin sekä sukupuolten mukaan. Lisäksi Pesisforumilla jaetaan pesäpallovideoita ja harjoitteluvinkkejä.

FutisForum2

Jalkapallosta kiinnostuneiden kannattaa sen sijaan suunnata FutisForum2 -keskustelupalstalle, joka mainostaa olevansa Suomen suosituin futiskeskustelupalsta. FutisForum2-palstan keskustelut käsittelevät monipuolisesti sekä suomalaista että ulkomaista jalkapalloa eri sarjoissa, maajoukkuetasolla, liigassa ja turnauksissa. Lisäksi keskustelupalstalta löytyy yksittäisille pelaajille omistettuja keskusteluja eli “lankoja”. FutisForum2:een on kirjoitettu jo reilut 8,8 miljoonaa viestiä, joten luettava ja kommentoitava ei lopu kesken edes kaikkein paatuneimmalta futisfanilta.

Categories: Peli Tags: