Home > Foorumeita, Peli > Mitä on urheiluvedonlyönti?

Mitä on urheiluvedonlyönti?

January 8th, 2019

Urheiluvedonlyöntiä on harrastettu kautta aikojen, ja se onkin yksi sekä vanhimmista että suosituimmista uhkapelaamisen muodoista. Ennen vedonlyöntiä harrastettiin paikan päällä urheilutapahtumissa tai vetoja käytiin lyömässä asiaan erikoistuneissa toimistoissa. Nykyään netistä löytyy kuitenkin runsaasti sivustoja, joiden kautta vetoja voi lyödä mukavasti omalta kotisohvaltaan käsin. Tarjolla olevien lajien valikoima on myös laajentunut runsaasti netin aikakautena.Urheiluvedonlyönnin perusidea on yksinkertainen: pelaaja panostaa rahaa lopputulokseen, jota hän pitää todennäköisimpänä. Panoksen voi asettaa siis esimerkiksi siitä, kuka voittaa jääkiekko- tai jalkapallo-ottelun. Jos pelaajan arvaus osuu oikeaan, hän voittaa. Voittojen suuruus riippuu siitä, millaiset kertoimet kyseiselle lopputulokselle on annettu. Kertoimet päättävät ammattimaiset vedonvälittäjät sen perustella, kuinka todennäköisenä he pitävät mitäkin lopputulosta.

Vinkkejä urheiluvedonlyöntiin

Monesta muusta uhkapelistä poiketen urheiluvedonlyönti ei perustu pelkästään tuuriin. Menestykseensä vedonlyönnin parissa voi vaikuttaa melko merkittävästikin omalla tietämyksellään ja taidollaan. Ota haltuun faktat vedonlyönnistä sekä lajista, josta aiot lyödä vetoa. Jos haluat menestyä, kannattaa keskittyä lyömään vetoa korkeintaan muutamasta lajista, josta oikeasti tiedät paljon. Vetoa ei siis kannata lyödä kaikesta mahdollisesta, vaikka se houkuttaisikin.Lajin sääntöjen lisäksi on tärkeää olla perillä viimeisimmistä uutisista ja tuloksista. Tarkista aina ennen vedon lyömistä, onko tapahtunut jotakin merkittävää, joka voisi vaikuttaa lopputulokseen. Esimerkiksi pelaajien loukkaantumiset voivat vaikuttaa otteluiden lopputulokseen suuresti. Lisäksi tietämys viimeisimmistä tapahtumista ja kunkin joukkueen tai pelaajan menestyksestä auttaa huomaamaan sen, milloin tarjotut kertoimet ovat suotuisia ja milloin taas kehnoja.

Miten löytää hyvä sivusto vedonlyöntiin?

Aktiivisen vedonlyöjän on monesti järkevää käyttää useampaa eri vedonlyöntisivustoa ja tarkistaa aina ennen vedon asettamista, mikä sivusto tarjoaa parhaat kertoimet. Useimmiten tarjotut kertoimet ovat eri sivustoilla melko samaa tasoa, mutta toisinaan käy niinkin, että jokin tietty sivusto tarjoaa huomattavasti muita paremmat kertoimet. Varsinkin isoja rahoja panostaessa ero voittosummassa saattaa olla merkittävä.Satunnaisen vedonlyöjän kannattaa kuitenkin yleensä valita yksi sivu, jolle vetonsa keskittää. Tällä tavoin pelaaja saa käyttöönsä parhaat edut, sillä sivustot palkitsevat aktiivisia vedonlyöjiä esimerkiksi talletusbonuksilla ja ilmaisvedoilla. Jos vähäiset vetonsa lyö useilla eri sivustoilla, aktiivisuusbonukset jäävät helposti kokonaan saamatta. Varsinkin pienillä panoksilla pelatessa bonuksista saatava etu on usein suurempi kuin pienestä kerrointen vaihtelusta koituva etu.

Categories: Foorumeita, Peli Tags: