Home > Vinkit > Huippuluokan tuotevalikoima mainoslahjoihin

Huippuluokan tuotevalikoima mainoslahjoihin

February 14th, 2023

Axonilta löytyy laaja sekä uniikki valikoima eri tuotteita niin vesipulloista sateenvarjoihin kuten myös herkutteluhetkiin. Lisäksi tarjolla on oma yhteyshenkilö, joka tarvittaessa auttaa suunnittelussa. Monipuolisen valikoiman sekä yhteyshenkilön lisäksi tarjolla on nopeat ilmaiset toimitukset sekä ilmaisia näytteitä.

Kestävä kehitys

Nykymaailmassa on erittäin tärkeää huomioida kestävä kehitys ja tämä on otettu huomioon myös Axonilla, jossa se onkin yksi ydinarvoista. Ympäristötavoitteet sekä kestävä kehitys on siis huomioitu muunmuassa toimituksissa, toimistoissa sekä tuotevalikoimassa. Tavoitteena on, että vuoteen 2023 mennessä tuotteista jopa 12% olisi ympäristöystävällisiä tuotteita.

Axonilla halutaan antaa apua sekä tukea, jota annetaankin kahdelle erittäin tärkeälle organisaatiolle: heikossa asemassa olevia lapsia auttava Unicef ja ympäistöjärjestö WWF.

Vaikutusvalta on asiakkaalla

Asiakkaana jokaisella on suuri valta vaikuttaa asioihin. Tärkein vaikutustapa on valita ympäristöystävällinen tuote tavallisen tuotteen sijaan ja panostaa ennemmin laatuun kuin määrään, sillä laadukas tuote on pitkäikäinen. Mikäli tuotteen käyttöikä on kuitenkin lopussa, on se tärkeää kierrättää oikein. Jos tuote on tilattu Axonilta, auttavat he tuotteen oikeaoppisessa kierrätyksessä.

UKK

Jos jokin asia mietityttää, kannattaa ensin lukea läpi usein kysytyt kysymykset -osio, klikkaa tästä. Linkin kautta löydät vastauksia useimmiten kysyttyihin ja mietityttäviin asioihin, kuten myös listauksen yleisistä ehdoista kuten esimerkiksi palautus- ja toimitusehdot. Mikäli et löydä vastausta kysymykseen, kannattaa silloin ottaa yhteyttä Axonin asiakaspalveluun.

Categories: Vinkit Tags: