Home > Vinkit > Ostitko uuden iPhonen? ‒ Muista nämä 3 vinkkiä

Ostitko uuden iPhonen? ‒ Muista nämä 3 vinkkiä

November 22nd, 2022

Apple toi iPhone 14 ja iPhone 14 Pro puhelimet markkinoille syyskuussa 2022. Nämä iPhone-mallit sisältävät tehokasta uutta kamerateknologiaa, jota ei ole aiemmin nähty ja koettu iPhonejen kanssa. Uusissa iPhoneissa on myös koko vuorokauden kestävä akku. Mutta mitä kaikkea tulisi muistaa hankkia uuden puhelimen kylkiäisenä, jotta iPhonesta saa pitkäikäisen ystävän?

Suojaa iPhone 14 Pro elämän kolhuilta

Kun ostaa uuden iPhonen, ei varmasti tule ajatelleeksi miltä kaikelta uutta puhelinta kannattaa suojata, jotta se pysyy kunnossa pitkään. Applen iPhone tarvitsee rinnalleen ystävän, sinut, joka huolehtii siitä ja sen kestävyydestä omalla toiminnallaan ja lisävarusteilla. Lisävarusteita onkin saatavilla kymmeniä erilaisia.

Näytön suojaksi karkaistu lasi

Karkaistu lasi eli panssarilasi suojaa iPhone 14 Pro-puhelimen näyttöä erilaisilta iskuilta, naarmuilta ja lialta. Kukaan tuskin haluaa, että uuden puhelimen näyttö rikkoutuu huolimattomuuden vuoksi pudotessaan esimerkiksi pöydän reunalta laattalattialle ja hajoaa. Toki takuu korvaa monissa tilanteissa paljon, mutta uuden puhelimen hankinta saatetaan kokea vaivalloiseksi.

Muista myös kuoret ja kotelot

Osta tuotteita iPhone 14 pro -puhelimesi parhaaksi harkitusti, mutta tarpeeksi. Uusin puhelinmalli on melko kallis, joten laadukkaisiin suojakuoriin ja koteloihin kannattaa panostaa. Hyvä valmistusmateriaali takaa kuorien ja koteloiden kestävyyden.

Täydennä iPhone kokemustasi lisävarusteilla

iPhone 14 Pro:lle löytyy lisävarusteita joka lähtöön. Kokonaisvaltaista kokemusta puhelimen kanssa voi lisätä muun muassa erilaisten latureiden, kuulokkeiden, näytönsuojien, kuorien ja kaapeleiden kera.

Categories: Vinkit Tags: