APU Foorumi http://apufoorumi.net Hyviä nettifoorumeja kaikille Thu, 07 Sep 2023 07:13:46 +0000 en-US hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.8.3 Huippuluokan tuotevalikoima mainoslahjoihin http://apufoorumi.net/huippuluokan-tuotevalikoima-mainoslahjoihin/ Tue, 14 Feb 2023 05:30:00 +0000 http://apufoorumi.net/?p=204

Axonilta löytyy laaja sekä uniikki valikoima eri tuotteita niin vesipulloista sateenvarjoihin kuten myös herkutteluhetkiin. Lisäksi tarjolla on oma yhteyshenkilö, joka tarvittaessa auttaa suunnittelussa. Monipuolisen valikoiman sekä yhteyshenkilön lisäksi tarjolla on nopeat ilmaiset toimitukset sekä ilmaisia näytteitä.

Kestävä kehitys

Nykymaailmassa on erittäin tärkeää huomioida kestävä kehitys ja tämä on otettu huomioon myös Axonilla, jossa se onkin yksi ydinarvoista. Ympäristötavoitteet sekä kestävä kehitys on siis huomioitu muunmuassa toimituksissa, toimistoissa sekä tuotevalikoimassa. Tavoitteena on, että vuoteen 2023 mennessä tuotteista jopa 12% olisi ympäristöystävällisiä tuotteita.

Axonilla halutaan antaa apua sekä tukea, jota annetaankin kahdelle erittäin tärkeälle organisaatiolle: heikossa asemassa olevia lapsia auttava Unicef ja ympäistöjärjestö WWF.

Vaikutusvalta on asiakkaalla

Asiakkaana jokaisella on suuri valta vaikuttaa asioihin. Tärkein vaikutustapa on valita ympäristöystävällinen tuote tavallisen tuotteen sijaan ja panostaa ennemmin laatuun kuin määrään, sillä laadukas tuote on pitkäikäinen. Mikäli tuotteen käyttöikä on kuitenkin lopussa, on se tärkeää kierrättää oikein. Jos tuote on tilattu Axonilta, auttavat he tuotteen oikeaoppisessa kierrätyksessä.

UKK

Jos jokin asia mietityttää, kannattaa ensin lukea läpi usein kysytyt kysymykset -osio, klikkaa tästä. Linkin kautta löydät vastauksia useimmiten kysyttyihin ja mietityttäviin asioihin, kuten myös listauksen yleisistä ehdoista kuten esimerkiksi palautus- ja toimitusehdot. Mikäli et löydä vastausta kysymykseen, kannattaa silloin ottaa yhteyttä Axonin asiakaspalveluun.

]]>
Ostajaprofiilien käyttö markkinoinnissa http://apufoorumi.net/ostajaprofiilien-kaytto-markkinoinnissa/ Tue, 10 Jan 2023 04:00:00 +0000 http://apufoorumi.net/?p=202

Kohderyhmämarkkinointi on monelle tuttu termi. Se on vuosikymmenten ajan käytetty malli, jolla tunnistetaan markkinoinnin näkökulmasta ideaali kohderyhmä, jolle tuotetta tai palvelua erityisesti markkinoidaan.

Kuluttajien ostokäyttäytyminen on kuitenkin muuttunut ja siksi markkinointiin tarvitaan tarkempia ja tehokkaampia työkaluja, joista yksi on ostajaprofiilin luominen.

Ostajaprofiilin rakentaminen

Ostajaprofiilit tai ostajapersoonat ovat askel asiakaslähtöisempään ja henkilökohtaisempaan markkinointiin. Niillä ei kuitenkaan haluta tunnistaa ja yksilöidä haluttuja kohderyhmiä vaan niiden tarkoituksena on avata yksittäisten asiakkaiden tarpeita, ostokäyttäytymistä ja tiedonhakukanavia. Tämä mahdollistaa entistäkin tarkempaa ja kohdennetumpaa sisältöä juuri siellä, missä halutut asiakkaatkin ovat. Ostajaprofiilit auttavat myös tunnistamaan, keitä nämä ihanneasiakkaat ovat. Mitä enemmän ihanneasiakkaasta saadaan tietoa, sitä tarkemman ostajaprofiilin voi luoda ja sitä kohdennetummin hänet tavoittaa oikeissa markkinointikanavissa.

Hyödyt

Kohdennetun markkinoinnin suuntaaminen yhä tarkemmin suoraan asiakkaalle henkilökohtaisesti on tänä päivänä yksi tärkeimmistä tavoista saada viesti perille ja asiakas toimimaan viestissä halutulla tavalla. Ostajaprofiilin avulla on helppo tunnistaa ihanneasiakkaat ja tätä kautta lähettää heille viestejä, joihin he vastaavat positiivisesti ostamalla tuotteen tai palvelun. Erityisesti vaatteiden ja asusteiden myynnissä ostajaprofiilien käyttö helpottaa markkinoinnin onnistumista, sillä niillä luodaan henkilökohtaista brändiä.

Ostajaprofiilit eivät myöskään ole muuttumattomia vaan ne elävät. Niitä on hyvä tarkastella säännöllisesti ja ottaa huomioon myös perinteisempiä tapoja mainostaa kuten Axonprofil. Tämä mahdollistaa monipuolisen markkinoinnin jatkuvan kehittämisen alati muuttuvassa maailmassa, jotta se parhaiten saavuttaa kohdeyleisönsä.

]]>
Ostitko uuden iPhonen? ‒ Muista nämä 3 vinkkiä http://apufoorumi.net/ostitko-uuden-iphonen-muista-nama-3-vinkkia/ Tue, 22 Nov 2022 05:00:00 +0000 http://apufoorumi.net/?p=200

Apple toi iPhone 14 ja iPhone 14 Pro puhelimet markkinoille syyskuussa 2022. Nämä iPhone-mallit sisältävät tehokasta uutta kamerateknologiaa, jota ei ole aiemmin nähty ja koettu iPhonejen kanssa. Uusissa iPhoneissa on myös koko vuorokauden kestävä akku. Mutta mitä kaikkea tulisi muistaa hankkia uuden puhelimen kylkiäisenä, jotta iPhonesta saa pitkäikäisen ystävän?

Suojaa iPhone 14 Pro elämän kolhuilta

Kun ostaa uuden iPhonen, ei varmasti tule ajatelleeksi miltä kaikelta uutta puhelinta kannattaa suojata, jotta se pysyy kunnossa pitkään. Applen iPhone tarvitsee rinnalleen ystävän, sinut, joka huolehtii siitä ja sen kestävyydestä omalla toiminnallaan ja lisävarusteilla. Lisävarusteita onkin saatavilla kymmeniä erilaisia.

Näytön suojaksi karkaistu lasi

Karkaistu lasi eli panssarilasi suojaa iPhone 14 Pro-puhelimen näyttöä erilaisilta iskuilta, naarmuilta ja lialta. Kukaan tuskin haluaa, että uuden puhelimen näyttö rikkoutuu huolimattomuuden vuoksi pudotessaan esimerkiksi pöydän reunalta laattalattialle ja hajoaa. Toki takuu korvaa monissa tilanteissa paljon, mutta uuden puhelimen hankinta saatetaan kokea vaivalloiseksi.

Muista myös kuoret ja kotelot

Osta tuotteita iPhone 14 pro -puhelimesi parhaaksi harkitusti, mutta tarpeeksi. Uusin puhelinmalli on melko kallis, joten laadukkaisiin suojakuoriin ja koteloihin kannattaa panostaa. Hyvä valmistusmateriaali takaa kuorien ja koteloiden kestävyyden.

Täydennä iPhone kokemustasi lisävarusteilla

iPhone 14 Pro:lle löytyy lisävarusteita joka lähtöön. Kokonaisvaltaista kokemusta puhelimen kanssa voi lisätä muun muassa erilaisten latureiden, kuulokkeiden, näytönsuojien, kuorien ja kaapeleiden kera.

]]>
Urheilija vaiko penkkiurheilija? http://apufoorumi.net/urheilija-vaiko-penkkiurheilija/ Wed, 21 Sep 2022 08:30:00 +0000 http://apufoorumi.net/?p=198

Urheilu kiinnostuksen kohteena on yleinen ja lajeja on monia. Kiinnostus voi kummuta omasta harrastuksesta tai muusta kiinnostuksen urheilulajin taktiikoihin ja strategioihin. Myös mielelliset osat urheilua kiinnostavat monia.

Mikä ikinä onkaan kiinnostuksen syy omaa joukkuetta tai urheilulajia on hyvä tukea, jotta se jatkuu jatkossakin. Voit itse olla urheilija tai vaihtoehtoisesti kannustava penkkiurheilija, sillä ei ole väliä. Urheilun tukeminen on yhteiskuntavastuu meille kaikille yhteiskunnan asukkaille.

Kiinnostuksen näyttäminen

Urhelutuotteita löytyy urheilukaupoista, mutta shoppaile tässä kaupassa ja näytä kiinnostuksesi lempijoukkueitasi kohtaan. Oletko kenties kiinnostunut valioliigasta, NHL:sta, NBA:sta tai NFL:sta? Näihin ja moniin muihin urheilusarjoihin, tapahtumiin, joukkueisiin ja lajeihin liittyviä tuotteita löytyy paljon, jotta voit näyttää aidon kiinnostuksesi ja tukesi omaa suosikkijoukkettasi, -seuraasi, -joukkuettasi tai -lajiasi kohtaan.

Onko kaikki kiinni fanituotteista?

Fanituotteet tuovat tuloja joukkueille, seuroille ja järjestöille. Fanituotteiden ostaminen ja suuri tuhlaaminen ei osoita sitä, oletko todellinen fani, mutta ne mahdollistavat sinulle samalla fanituksesi näyttämisen ja tuen kohteesi tukemisen. Urheilijana (ja myös penkkiurheilijana) varmasti tiedät, miten itse pelaajana nauttisit, kun joku pukisi ylleen fanipaidan, jonka selässä on oma nimesi tai käyttäisi kaulahuivia oman joukkueesi logolla.

Myös yleiset tuotteet kuten vesipullot ja muut käyttötavarat tuovat näkyvyyttä. Olisiko hienoa huomata toimistossa työkaverilla oman lempijoukkueesi fanituote? No kyllä, uusi kaveri ja uusi keskustelunaihe kahvipöytään.

]]>
Liverpool – yksi parhaista joukkueista http://apufoorumi.net/liverpool-yksi-parhaista-joukkueista/ Mon, 01 Feb 2021 11:57:47 +0000 http://apufoorumi.net/?p=174 Liverpool Football Club on yksi Englannin Valioliigan suosituimmista joukkueista. Kyseessä on myös yksi saarivaltion kautta aikain menestyneimmistä joukkueista, ja sille on kertynyt pokaaleita, kultaa ja kunniaa niin kotimaan kuin Euroopan kentiltä. Toisaalta uskolliset fanit ovat jaksaneet seisoa seuran tukena myös kuivempina kausina.

Joukkueen historiaa

Liverpool FC on perustettu vuonna 1892, ja sen kotipyhättönä on toiminut alusta asti legendaarinen Anfieldin jalkapallostadioni. Ensimmäisen liigamestaruuden joukkue nappasi jo vuonna 1901. Tämän jälkeen menestys vaihteli mestaruuksista aina 2. divisioonaan tipahtamisiin, kunnes vuodesta 1962 eteenpäin joukkue on vakiinnuttanut paikkansa Englannin korkeimmalla sarjatasolla. Voittoja Euroopan cupissa, Mestarien liigassa, UEFA Cupissa ja kotimaan sarjoissa – etenkin 70- ja 80-luvut hemmottelivat Liverpoolin faneja.

Viimeaikainen menestys

Vaikka Liverpoolin pelaajisto ja potentiaali on vakuuttava vuodesta toiseen, sen voittoputki nimenomaan Englannin korkeimmalla sarjatasolla katkesi karusti kultaisten vuosikymmenten jälkeen. Fanit saivat viimein lohtua haavoihinsa, kun punapaidat nappasivat Valioliigan mestaruuden 30 vuoden tauon jälkeen kaudella 2019–2020. Kautta sekoittanut koronapandemia ja tyhjille katsomoille pelatut pelitkään eivät lannistaneet kauan odotettua menestystä.

Liverpoolin fanittaminen

Liverpoolilla on faneja ympäri maailmaa. Vaikka matka Anfieldille lienee jokaisen suurin unelma, fanittaminen onnistuu myös kotisohvalta tai vaikka sporttibaarista käsin. Moni pääsee parhaiten pelitunnelmaan kiinni vetäistessään päälleen Liverpoolin fanipaidan tai päähänsä joukkueen logolla koristetun pipon. Paidat, pipot ja muut fanituotteet – löydät tämän verkossa.

]]>
Digitaalinen kello http://apufoorumi.net/digitaalinen-kello/ Wed, 30 Sep 2020 14:14:07 +0000 http://apufoorumi.net/?p=168

1970-luvulla keksitty digitaalinen kello, jossa on viisareiden sijaan numeerinen näyttö, oli alusta asti suosittu, joskin kovin kallis esine. Varsinaisen maailmanvalloituksensa se aloitti todella räväkästi vuonna 1973, jolloin James Bond käytti digitaalista rannekelloa elokuvassa Live and Let Die. Sen enempää markkinointia ei tarvittu, vaan pian kaikki halusivat ranteeseensa digitaalisen kellon. Onneksi digitaalisia kelloja pystyttiin jo parin vuoden päästä valmistamaan huomattavasti edullisemmin, joten hinta ei enää ollut esteenä.

Digitaalikellon luultiin jo jäävän historiaan

Digitaalisen kellon tekninen kehitys oli todella nopeaa, ja lcd-näytön keksiminen oli merkittävä käänne, sillä sen ansiosta kellon käyttäjän ei enää tarvinnut painaa nappia nähdäkseen ajan. 1980-luvun vaihteessa digitaaliset kellot olivat jo hyvin edullisia, eivätkä ne enää olleet muotia. 1990-luvun lopulla ihmiset alkoivat katsoa kellonajan kännykästään, ja digitaalikellon luultiin jäävän historiaan. Toisin kävi, sillä seuraavaksi keksittiin älykello lukuisine käyttötarkoituksineen ja lisävarusteineen. Täällä voit tarkistaa, millaisia lisävarusteita modernin Apple Watchin kaveriksi voi hankkia.

Apple Watch hämmästyttää monipuolisuudellaan

Kun katsoo Apple Watch -älykelloa, voi vain ihmetellä digitaalikellon huikeaa kehitystarinaa. James Bondin huippuhienoa kelloa ihastelleet 70-lukulaiset eivät varmaankaan olisi uskoneet, jos heille olisi kerrottu, että vain 50 vuotta myöhemmin digitaalikello mittaa käyttäjänsä sykkeen ja näyttää EKG-sovelluksesta mahdolliset sydämen rytmihäiriöt. Apple Watch onkin hyödyllinen apuväline urheilijalle, sillä se mittaa ja seuraa kunnon kehittymistä. Tietenkin sillä voi myös kuunnella musiikkia tai äänikirjoja, ja sitä voi käyttää mobiiliyhteyden kautta puhelimen korvikkeena vaikkapa lenkkeillessä.

]]>
Mitä on urheiluvedonlyönti? http://apufoorumi.net/mita-on-urheiluvedonlyonti/ Tue, 08 Jan 2019 12:49:51 +0000 http://apufoorumi.net/?p=157 Urheiluvedonlyöntiä on harrastettu kautta aikojen, ja se onkin yksi sekä vanhimmista että suosituimmista uhkapelaamisen muodoista. Ennen vedonlyöntiä harrastettiin paikan päällä urheilutapahtumissa tai vetoja käytiin lyömässä asiaan erikoistuneissa toimistoissa. Nykyään netistä löytyy kuitenkin runsaasti sivustoja, joiden kautta vetoja voi lyödä mukavasti omalta kotisohvaltaan käsin. Tarjolla olevien lajien valikoima on myös laajentunut runsaasti netin aikakautena.Urheiluvedonlyönnin perusidea on yksinkertainen: pelaaja panostaa rahaa lopputulokseen, jota hän pitää todennäköisimpänä. Panoksen voi asettaa siis esimerkiksi siitä, kuka voittaa jääkiekko- tai jalkapallo-ottelun. Jos pelaajan arvaus osuu oikeaan, hän voittaa. Voittojen suuruus riippuu siitä, millaiset kertoimet kyseiselle lopputulokselle on annettu. Kertoimet päättävät ammattimaiset vedonvälittäjät sen perustella, kuinka todennäköisenä he pitävät mitäkin lopputulosta.

Vinkkejä urheiluvedonlyöntiin

Monesta muusta uhkapelistä poiketen urheiluvedonlyönti ei perustu pelkästään tuuriin. Menestykseensä vedonlyönnin parissa voi vaikuttaa melko merkittävästikin omalla tietämyksellään ja taidollaan. Ota haltuun faktat vedonlyönnistä sekä lajista, josta aiot lyödä vetoa. Jos haluat menestyä, kannattaa keskittyä lyömään vetoa korkeintaan muutamasta lajista, josta oikeasti tiedät paljon. Vetoa ei siis kannata lyödä kaikesta mahdollisesta, vaikka se houkuttaisikin.Lajin sääntöjen lisäksi on tärkeää olla perillä viimeisimmistä uutisista ja tuloksista. Tarkista aina ennen vedon lyömistä, onko tapahtunut jotakin merkittävää, joka voisi vaikuttaa lopputulokseen. Esimerkiksi pelaajien loukkaantumiset voivat vaikuttaa otteluiden lopputulokseen suuresti. Lisäksi tietämys viimeisimmistä tapahtumista ja kunkin joukkueen tai pelaajan menestyksestä auttaa huomaamaan sen, milloin tarjotut kertoimet ovat suotuisia ja milloin taas kehnoja.

Miten löytää hyvä sivusto vedonlyöntiin?

Aktiivisen vedonlyöjän on monesti järkevää käyttää useampaa eri vedonlyöntisivustoa ja tarkistaa aina ennen vedon asettamista, mikä sivusto tarjoaa parhaat kertoimet. Useimmiten tarjotut kertoimet ovat eri sivustoilla melko samaa tasoa, mutta toisinaan käy niinkin, että jokin tietty sivusto tarjoaa huomattavasti muita paremmat kertoimet. Varsinkin isoja rahoja panostaessa ero voittosummassa saattaa olla merkittävä.Satunnaisen vedonlyöjän kannattaa kuitenkin yleensä valita yksi sivu, jolle vetonsa keskittää. Tällä tavoin pelaaja saa käyttöönsä parhaat edut, sillä sivustot palkitsevat aktiivisia vedonlyöjiä esimerkiksi talletusbonuksilla ja ilmaisvedoilla. Jos vähäiset vetonsa lyö useilla eri sivustoilla, aktiivisuusbonukset jäävät helposti kokonaan saamatta. Varsinkin pienillä panoksilla pelatessa bonuksista saatava etu on usein suurempi kuin pienestä kerrointen vaihtelusta koituva etu.

]]>
Blackjack http://apufoorumi.net/blackjack/ Sat, 13 Oct 2018 11:40:47 +0000 http://apufoorumi.net/?p=151 Blackjack on yksi sekä nettikasinoiden että kivijalkakasinoiden suosikkipeleistä, jolla on pitkä, vaikkakin kiistelty historia. Blackjackin kaltaisia pelejä on pelattu jo Antiikin Roomassa ja sen kaltaisista peleistä on löydetty merkkejä 1400-luvun Espanjasta ja 1500-luvun Italiasta. Myös Don Quijote-romaanin kirjoittaja, Miguel Cervantes mainitsee ”ventiuno” eli Kaksikymmentäyksi-nimisen pelin vuonna 1601 kirjoittamassaan novellissa. Samaten historiankirjoista on löytynyt viitteistä siitä, että Ranskassa pelattiin peliä nimeltä Ving et Un (21).Niin tai näin, blackjack on tänä päivänä yksi netissä rahapelejä pelaavien vakiopeleistä sekä live-kasinopuolella että tietokoneohjelmaa vastaan pelattavana versiona. Tarjolla on myös monenlaisia versioita, mutta kaikkiin niihin pätevät tietyt perussäännöt. Usein elokuvissa näkee pelaajien yrittävän laskea kortteja Blackjackissa voittaakseen, kuten tositapahtumiin perustuvassa 21-elokuvassa, mutta nettikasinoilla, eikä kivijalkakasinoillakaan tämä ole enää mahdollista.Kasinosta ja pelin variaatiosta riippuen blackjackia pelataan 2-6 pakalla, mutta korttien arvot ovat aina samat:

  • Ässä on joko 1 tai 11 pelaajan toiveesta riippuen
  • Kuvakortit ovat aina 10
  • Numerokorttien arvo on numeronsa verran, eli 2-10

Blackjackia pelataan ainoastaan jakajaa eli taloa vastaan, vaikka samassa pelipöydässä istuisi muitakin pelaajia. Pelaajan pyrkimyksenä on saada korttien summaksi suurempi luku kuin jakajalla. Summan täytyisi olla mahdollisimman lähellä 21, menemättä kuitenkaan sen yli, jolloin pelaaja automaattisesti häviää.Pelin aluksi pelaaja asettaa panoksen. Jakaja jakaa sekä pelaajalle että itselleen kaksi korttia, joista pelaajan kortit ovat kuvapuoli ylöspäin ja jakajan korteista toinen on kuvapuoli ylöspäin ja toinen alaspäin. Tässä kohtaa pelaaja päättää, ottaako lisää kortteja (Hit), jääkö annettuihin kortteihin (Stand), tuplaako panoksensa (Double) ja ottaa yhden lisäkortin vai jakaako kätensä (Split).Tämän jälkeen jakaja paljastaa toisen korttinsa ja jos hän jää tietyn summan alle, joutuu hän ottamaan lisää. Tämän jälkeen voitot jaetaan.Blackjack-käsi muodostuu kympistä tai kuvakortista ja ässästä, jonka saadessaan pelaaja voittaa automaattisesti. Blackjack muodostuu aina samalla tavalla, mutta muut pelin säännöt ovat hieman erilaiset pelipaikasta toiseen, joten kannattaakin tutustua niihin ennen kuin aloittaa pelaamisen. Monella nettikasinolla voi myös kokeilla pelaamista leikkirahalla, jolloin saa tuntumaa sekä peliin että sen kyseessä olevaan variaatioon. Joillain kasinoilla tietokoneohjelma jopa antaa neuvoja, jos pelaaja on tekemässä tyhmyyksiä.

]]>
Nettikasinon valitseminen – ohjeita ja vinkkejä http://apufoorumi.net/nettikasinon-valitseminen-ohjeita-ja-vinkkeja/ Tue, 03 Apr 2018 07:17:17 +0000 http://apufoorumi.net/?p=143 Nettikasinot ovat viime vuosien kuumin sana. Ihmiset ovat heränneet siihen todellisuuteen, ettei rahapelaaminen enää ole vain viikoittaisen lottorivin pelaamista tai kaupasta ylijääneiden rahojen hävittämistä hedelmäpelikoneisiin. Aivan uudenlaisia rahapelaamisen mahdollisuuksia löytyy ainoastaan yhden klikkauksen päästä. Ennen oikealla rahalla pelaamista internetissä, on hyvä tuntea ne ominaisuudet, joista muodostuu luotettava ja turvallinen nettikasino.

Turvallisuus on kaiken A ja O

Suurin osa nettikasinoista onneksi ovat turvallisia, mutta joukkoon mahtuu aina muutama ilonpilaaja. Täten turvallisuus on ensimmäinen asia, johon tulee kiinnittää huomiota. Sivustolla pitää olla SSL -suojaus, joka takaa, että kaikki henkilökohtaiset tiedot ja pelihistoria ovat salattuja. SSL-suojan näkee osoiterivin viereisestä lukon kuvasta. Nettikasinoiden pelilisenssit myös velvoittavat niitä huolehtimaan rahaliikenteestä ja asiakkaiden tiedoista. Samalla peliviranomaiset säännöllisesti tarkastavat sivuston toiminnan. Pelilisenssit on yleensä listattu nettikasinon alareunassa.

EU:n pelilisenssit

Pelilisenssi on tärkeä ja niissäkin on eroja. Suomalaisen pelaajan kannalta parhaimmat lisenssit ovat EU-maiden myöntämiä. Ne tarkoittavat nimittäin verovapaita voittoja eivätkä pelaajat joudu kikkailemaan kimppasopimuksien kanssa kuten Suomessa. Arvostetuimmat eurooppalaiset pelilisenssit ovat Maltan ja Iso-Britannian myöntämiä. Suomalaisille myös Ahvenanmaan ja Viron pelilisenssit tarkoittavat verovapautta.

Internetin vertaustuki

Internetin voimaa ei kannata aliarvioida. Ensimmäiseksi se on täynnä laadukkaita kasinosivustoja, jotka sisältävät paljon ajankohtaista tietoa alasta sekä pelaajien kokemuksia nettikasinoista. Yksi parhaimmista on Casinonetti.info. Kokemuksia ja arvosteluja kannattaa lukea ennen pelaamisen aloittamista, jotta tietää tarkasti mitä sivustolta voi odottaa.

Suosi kotimaista

Rakas suomen kieli on monesti vahvuus. Sitä puhuu maailmassa vain viisi miljoonaa ihmistä. Vaikka suomalaiset ovat innokkaita rahapelaajia, huijarisivustot eivät suurella todennäköisyydellä näe vaivaa kääntää sivujaan suomeksi. Ensimmäiseksi se tulee erittäin kalliiksi, sillä suomen kielen kääntäjät ovat kalliita. Toiseksi Google Kääntäjän suomi on koomisen huonoa. Huono suomi toimikoon siis herätyskellona, että nyt on aika siirtyä toiselle sivustolle.

Maksuliikenne

Viimeisin, mutta ei vähäisin kohta, koskee maksuliikennettä. Sivustolla pitää olla käytössä ainakin yksi tai useampi suomalaisten tuntema maksutapa kuten suomalaiset verkkopankit. Internetin kokemuksista kannattaa hyötyä tässäkin. Niiden kautta voi oppia kuinka kauan rahan siirtäminen kasinolle ja takaisin tilille kestää.

]]>
Tarjoukset ja bonukset verkossa http://apufoorumi.net/tarjoukset-ja-bonukset-verkossa/ Sun, 26 Mar 2017 09:56:31 +0000 http://apufoorumi.net/?p=133 Kukapa ei pitäisi tarjouksista? Tämä nähdään jo kauppojen alennuskausina, Black Fridayna tavaratalojen eteen kerääntyneistä jonoista ja Cyber Mondayna tukkiutuneista verkkosivuista. Verkkokasinot eivät ole poikkeus ja tarjoavatkin asiakkailleen – niin uusille kuin vanhoille – mitä mukavimpia porkkanoita.Ilmaiskierrokset ovat kasinopelien kiinnostavimpia ja useat pelaajat ovat juuri niiden perässä. Aiemmin monilla kasinoilla tervetuliaisbonuksen yhteydessä annettiin ilmaista pelirahaa ja pieni määrä mahdollisia ilmaiskierroksia.Nyt monella kasinolla asia on kääntynyt toisinpäin, ilmaiskierrokset muodostavat koko bonuksen tai usein ainakin suuren osan siitä. Ilmaiskierroksia voi kahmia myös suoraan pelatessa, sillä useissa sloteissa yksi toiminnoista on ilmaiskierrosten haaliminen. Ilmaiskierros on tosiaan ilmainen sen sanallisessa merkityksessä. Jos pelaaja voittaa sen avulla, on voitto todellakin merkittävä, sillä omaa panosta ei ole tarvinnut käyttää.Toisinaan sivustoilla tarjotaan ilmaiskierroksia myös uusiin peleihin, joiden testaamista pelaajat voivat kokeilla omakohtaisesti ja päätös on usein helpompi tehdä näin, kuin arvostelun lukemalla. Kyseessä on tietynlainen tuotenäytteen antaminen potentiaaliselle asiakkaalle ennen tilausta.Tervetuliaisbonus on toinen tapa haalia asiakkaita ja sen avulla kasino eli yritys tekee markkinointia. Kyseessä on kikkailematon tapa hankkia uusia asiakkaita ja antaa heille lämmin kädenpuristus kyseisen kasinon valinnan kunniaksi. Tervetuliaisbonus kannattaa käyttää tietenkin hyväksi, sillä se tarjoaa yleensä pelaajalle tietyn määrän ilmaiskierroksia ja mahdollisesti bonusrahaa eli ilmaista pelirahaa jo ennen ensimmäisen panoksen asettamista, toisen osan tervetuliaisbonuksesta saa useimmiten sen jälkeen kun panoksia on asetettu.Tervetuliaisbonuksen avulla pelaaja voi myös tutustua kasinon toimintaan ja kokeilla onneaan kasinolla ilman riskiä. Kasinoiden kampanjointi on keskittynyt lähinnä suoraan omille nettisivuille, kasinosivuilla ilmoitetaan selkeästi sen hetkiset kampanjat eikä niitä ole piiloteltu enää erilaisten kampanjakoodien taakse kuten nettikasinoiden alkuvuosina.

Asiakas on tärkeä

Useimmiten nettikasinoiden kohdalla puhutaan uusista asiakkaista ja tervetulobonuksista. Se ei kuitenkaan tarkoita, ettei vanhoja asiakkaita muistettaisi. Vanhoille asiakkaille tarjotaan usein ilmaiskierroksia tai muuta pientä bonusta esimerkiksi kasinosivuston synttäreiden kunniaksi tai uuden pelin lanseeraamisen aikaan.Pelaajien kannattaakin seurata tarkkaan kasinosivuston kampanjasivustoa ja ilmoittelua sillä niillä tapahtuu jatkuvasti jotain.

]]>